CIA mobilizon Ballkanin kundër Serbisë dhe Rusisë (video)

Shërbimi inteligjent amerikan, CIA, duket se ka nis nji bashkëpunim me shërbimet simotra në Ballkanin Perëndimor.

Në këtë bashkëpunim asht përjashtue vetëm Serbia.

Thuhet se në nji hotel të Podgoricës, në Tetor ndodhi nji takim i kryespiunëve të Ballkanit, me ftesë të CIA’s.

Aty ishin krenët e shërbimeve të inteligjencës nga Shqipnia, Kosova, Maqedonisa, Mali i Zi, Kroacia dhe Bosna.

Krejt këto bashkë-raportet po synojnë me luftue lidhjen e Serbisë të fundit me Rusinë.

 

Shperndaje në: