A rrezikon me humbë AAK këtë komunë mbas numërimit të votave me kusht?!

AAK

Në Rahovec i pari doli Smajl Latifi i AAK’s me 10 mijë e 483 vota, por dallimi në vota me Idriz Vehapin e PDK’s asht veç 286 vota.

Në këtë komunë janë pa u numërue edhe 262 vota me kusht, prandaj nuk dihet ende qartë fituesi i zgjedhjeve në Rahovec.

Në këtë rezultat nuk përfshihen votat me kusht, ato me postë dhe ato të personave me nevoja të veçanta.

Shperndaje në: