Kështu ka votue diaspora në ballotazh

Organizata “Germin” ka publikue nji raport lidhun me votimin e mërgimtarëve në ballotazhin e 19 Nandorit.

Në bazë të raportit përfundimtar të Komisionit Qendror për Zgjedhjet (KQZ), nga 2,455 pako për raundin e dytë të zgjedhjeve në Kosovë, 2,330 janë aprovur dhe 125 janë të refuzueme.

Për me i mësue detajet për komuna simbas hartës interaktive dhe numrin e pakove me fletëvotime të aprovueme për shtete, klikoni: KËTU.

Shperndaje në: