Lexoni disa arsye pse duhet me praktikue seksin n’treshe! (foto +18)

Seksi në treshe asht ndër fantazitë ma të shpeshta që e kanë njerëzit dhe pamvarësisht famës, prapë mbetet nji mister dhe tabu.

Padyshim që asht nji gja të cilën nuk e ban çdo njeri, për arsye të ndryshme.

 

Lexoni arsyet e maposhtme

 

Jeta është shumë e shkurtër

Dhe njerëzit gjithmonë pendohen vetëm për gjërat që nuk i kanë bërë…

Shumë duar e bëjnë ‘punën’ më të mirë!

Çdo njeri që ka bërë seks në treshe mund t’ju tregoj se një trup ekstra në shtrat mund të bëjë të zbuloni shumë gjëra të cilat nuk e keni ditur që janë të mundshme.

Nuk të preokupon më kjo fantazi..

Nëse seksin në treshe e keni pasur gjithmonë fantazi, atëherë është mirë që ta hiqni këtë nga lista…

Do të mësoni gjëra të reja

Seksi në treshe, ia mundëson meshkujve të përmirësojnë veten seksualisht dhe rrjedhimisht nuk do të kenë problem të kënaqin një femër në të ardhmen.

 

 

104334093-780x439

Shperndaje në: