Izraeli ofron 100 bursa në fushën e sigurisë, lajmin e jep Hoxha (foto)

Janë 100 zyrtarë shtetnorë që do të fitojnë bursa nga Instituti për Menaxhment Ndërkombëtar në Izrael, në fushën e sigurisë.

Këtë e ka ba të ditun Ministrja e Integrimeve Europiane, Dhurata Hoxha, e cila nga 22-25 Nandor ka ligjërue në Institutin për Menaxhment Ndërkombëtar.

Ajo këtë e ka ba të ditun në profilin e saj në Facebook, ku ka tregue se ky institucion bashkëpunon me qeveritë e ma shumë se 170 shteteve të botës, në ndërtimin e kapaciteteve në fushat, si siguria kombëtare, zhvillimi ekonomik dhe menaxhimi shëndetësor.

 

Postimi  i Dhuratës

 

Shperndaje në: