Kjo asht deklarata e Trendafilova’s për ata që tutin deshmitarët e Speciales!

Ekaterina Trendafilova

Kryetarja e Dhomave të Specializueme të Kosovës, Ekaterina Trendafilova ka thanë se Gjykata ka sigurue gjykim të paanshëm dhe të drejtë, dhe se ajo do të ndjek penalisht të gjithë ata që përpiqen me ba ndonji gja që rrezikon sigurinë e viktimave dhe dëshmitarëve ose ushtron çdo lloj presioni ndaj gjyqtarëve.

“Kushdo që përpiqet me tutë dëshmitarët ose përpiqet me ushtrue presion ndaj gjyqtarëve menjiherë do të ndiqet penalisht. Do të pasohet nga nji hetim dhe na nuk kemi me hezitue për zbatimin e ligjit “, tha Trendafilova në nji intervistë për Tanjug.

 

Shperndaje në: