Labi e merr nji vendim i cili tash ka me ju befasue (foto)

Shpeshherë e kemi parë teksa merr akcione për me ndihmue njerëzit në nevojë dhe ato i ka fillue në rrjetet sociale.

Por, kësaj here kangëtari dhe deputeti, Labinot Tahiri ka zbulue se e ka nxjerrë në shtije shtëpitë ku ka banue në Ferizaj mbasi që tash ka ba nji të re.

 

Postimi i plotë i Tahirit:

 

Miq të dashur, normalisht jam mësuar të i postoj shtëpitë që u’a kemi ndërtuar njerëzve në shumë raste! Kësaj here po i postoj shtëpitë në të cilat jam rritur, dhe tani i ka ardhur koha që ti shesim pêr arsye se jemi duke banuar në anën tjetër përballë tyre!

Në oborr janë 10 Ari Tokë, dhe janë me të gjitha gjerat e reja brenda dhe jashtë!

Shpresoj se ndonjë dashamirë i mirë do të bëhet fqinji i imi, i familjes sime, dhe i lagjes sonë!

Kur do dhe kujt do qe do ti vije dita ti blej ato shtëpi, i uroj fat dhe ti gëzoj gjate jetës se tij!

Për më shumë informacione, kontaktoni me vëllanë tim, Milot Tahirin! Rruga Elbasanit 46 Ferizaj.

Gjitha të mirat

Labi

0038649666656!

 

Shperndaje në: