Kështu ka me qenë kerri i parë fluturues (video/foto)

Kerri i parë sportiv fluturues asht vendosë se ka me fluturue nga pranvera, kanë thanë prodhuesit.

Samson Motors Switchblade ka krahë të zgjatun dhe bisht dhe mundet me arritë naltësi prej 4000 metrash.

Dy krahë fluturues dhe me tre rrota, pritet me arritë nji shpejtësi maksimale prej 100mph, por mundet me u çue dhe ulë vetëm në aeroporte.

Shoferët kanë me pasë nevojë për nji licencë piloti me fluturue me automjetetin, i cili ka me dalë në shitje për 1000,000 euro vitin e ardhshëm.

https://youtu.be/m1xNJR11nx0

Shperndaje në: