Nji tjetër zavendësministër, para Vitit të Ri (dokument)

Qeveria e Kosovës

Numan Balic asht emnue zavendësministër në Ministrinë e Administrimit të Pushtetit Lokal, nga Kryeministri Ramush Haradinaj.

Në përgjegjësi atij i asht lanë menaxhimi i aktiviteteve në fushat e përcaktueme në ministri dhe natyrisht zavendësimi i ministrit kur mungon, ose kur nuk asht në gjendje me kry punën e tij.

Balic asht zavendësministri i 71’t në Qeverinë që drejtohet nga Ramush Haradinaj, e që ka kalue të gjitha parapraket për kah numri i tyne, bazue në të dhanat e deritanishme.

 

Shperndaje në: