Mirjeta Kalludra ban betimin e deputetes!

Mbas nji pauze 10 minuteshe, tashma ka fillue seanca e Kuvendit ku asht ba kuorumi ngase ne salle jane 66 deputet.

Tash ne salle asht tue e ba betimin deputetja e re e LDK’s Mirjeta Kalludra e cila vjen si deputete ne vend te Teuta Sahatqiut.

S’ka kuorum n’seancen e Kuvendit!

Derisa ka fillue seanca e Kuvendit, kryetari Kadri Veseli ka thane se nuk ka kuorum me vazhdue kjo sance, tue kerkue 10 minuta pauze.

Ai madje ka thane se nese nuk paraqiten ne salle deputetet mbrenda 10 minutave atehere seanca mundet me u shtye per neser.

Tash per tash jane ne salle vetem 52 deputet.

 

Seanca e Kuvendit. Deputetet kontrollohen edhe sot!

 

Sot pritet me u mbajt seanca e Kuvendit dhe tashma kane fillue me shkue ne Kuvend deputetet, ku si zakonisht edhe sot nuk mungojn kontrollat ne hollin e Kuvendit.

Derisa raportohet se edhe sot opozita nuk po shihet askund.

 

3-deputetet

 

kuvendideputete

Shperndaje në: