Mos i huqni këto fotografi mahnitëse të shkrepuna nga droni (foto)

Disa njerëz mendojnë se kamerat tashma nuk janë të mjaftueshme për me kapë nji fotografi mahnitëse.

Ata tashma po përdorin edhe dronë me shkrep ato.

Dhe pa dyshim rezultatet janë fantastike.

 

Shperndaje në: