Në emën të artit e sfidojnë të ftoftin, deshen krejt cullak në mes të New York’ut (kujdes, foto +18)

Nëse po ankoheni se keni ftoftë, atëherë mendoni për këta modelë, që u zhveshën cullak në mes të New York’ut.

1 Gjithçka u ba në emën të artit.

Dheta persona dolën në rrugë të lyem me bojë në të gjithë trupin.

Eventi titullohej “Polar Bear Paint”.

Ai organizohet nga nji grup i quejtun “Human Connection Arts”.

Mbasi u lyen, modelët dolën në sheshin “Times”, tue sfidu shiun dhe të ftoftin.

Turistët dhe kalimtarët shijuen këtë shfaqje artistike falas.

 

Shperndaje në: