Me praktikue joga’n krejt cullak, si nxitje për jetën seksuale! (kujdes pamjet, foto +18)

Nji mësues i jogës po inkurajon gratë me heqë dorë për klasa, tue pretendue se praktikimi i artit antik indian e zhveshun, mundet me rritë jetën tuej seksuale.

Po ashtu thuhet se nji joga e zhveshun, përmirëson besimin e trupit dhe lehtëson stresin.

Këtë gja e konfirmoi vet Rosie Rees, i cili eksperimentoi me gruen e tij së cilës i rekomandoi me ba joga e zhveshun.

 

 

Shperndaje në: