Këto femna nuk thojnë kurrë “JO” në seks!!! (kujdes, foto +18)

Sa herë ju ka ndodh që të refuzoheni? Aplikoni këtë taktikë dhe nuk kini me pasë ma dështime. Qe cilat femna nuk refuzojnë ftesën për seks.

1. E MOSHUEME
Kjo asht femën e moshueme, e cila me siguri ka qenë e martueme. Ky tip femre i don paret, ndërkaq del për me gjetë mashkuj të interesuem për seks. Asht e drejtpërdrejtë dhe nuk e ka problem me tregue se çka don. Zakonisht, asht e veshun dhe e rregullueme mirë, por shpesh mundet me u pa edhe me cigare në dorë.

2. FEMNA HAKMARRËSE
Kjo asht femën, e cila asht tue e marrë veten mbas divorcit, dhe asht emocionalisht jostabile. Ka mundësi me qenë e dehun, prandaj mos u befasoni nëse fillon të sillet në mënyrë të pahijshme.

3. HULUMTUESJA E SEKSIT
Ky tip femne dëshiron me zbulue seksualitetin e vet dhe asht e gatshme për çdo gja. Ma së shpeshti ka të baj me kurreshtje të studentes.

4. FEMËN PËR MBRAMJE TË ÇIKAVE
Ky tip femne nuk asht e re, por vetëm shoqnuese, e cila dëshiron të argëtohet, të dehet dhe me ba seks. Çdo gja ndodh në mbramjet argëtuese të çikave./Mapo

Shperndaje në: