FIFA: 10 kombëtaret ma të mira në botë. Qe kush kryeson!

Kupa e Botës

Mbas përfundimit të eliminatoreve të Kupës së Botës “Rusi 2018” dhe ndeshjeve miqësore, FIFA me 15 Fror ka përditësue renditjen e përgjithshme me kombëtaret ma të mira të botës.

Renditja:

Shperndaje në: