Delawie: Mbështetja e Amerikës, afatgjate dhe e palëkundun për Kosovën (foto)

Tue rikujtue mbështetjen e Shteteve të Bashkueme të Amerikës për Kosovën dhe vizitat e disa zyrtarëve të naltë amerikanë në Kosovë, ambasadori amerikan, Greg Delawie, ka thanë se mbështetja e SHBA’ve për Kosovën asht e afatgjate dhe e palëkundun.

Delawie ka publikue në Twitter fotografinë e nji takimi të ish-Presidentit amerikan George Bush me ish-Presidentin e Kosovës, Fatmir Sejdiu, dhe asokohe Kryeministrin Hashim Thaçi.

Gjithashtu, ai ka publikue edhe njo fotografi të ish-Sekretares së Shtetit, Madeleine Albright, gjatë nji vizite të saj në Kosovë.

“Mbështetja e SHBA’ve për Kosovën asht afatgjate, dypartiake dhe e palëkundun. Hidhni nji sy mbrapa disa zyrtarëve të maparshëm të randësishëm të SHBA’ve që vizituen dhe mbështetën Kosovën”, thuhet në postimin e Delawie’s në Twitter.

“Na shpresojmë me mirëpritë ma shumë liderë amerikanë në Kosovë, në të ardhmen!”, ka shkrue Delawie në rrjetin social.

 

Shperndaje në: