Kjo ka me ju befasue: Qe ndeshjet për të cilat dyshohet se i ka kurdisë Skenderbeu (foto)

Skenderbeu

Ditën e sotme ka dalë në dritë, raporti i plotë, i përbamë nga 93 faqe, që spjegon në detaje akuzat për trukim mbi ekipin e Skënderbeut.

Raporti ka zbulue të gjitha ndeshjet, për të cilat dyshohet.

Gjithsej janë 53 ndeshje, dhe e para asht ajo në kualifikueset e Champions League, Crusaders-Skënderbeu.

Shperndaje në: