Qe çka pritet me ndodh sot lidhun me Demarkacionin

Mbledhja e Kryesisë së Kuvendit të Kosovës, në të cilën do të vendoset për procedim të Demarkacionit do të mbahet sot.

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, ka ftue mbledhjen e Kryesisë së Kuvendit për sot në orën 16:00, ku pritet të caktohet koha e mbajtjes së seancës ku do të votohet Demarkacioni i kufinit mes Kosovës dhe Malit të Zi.

Ftesa e Veselit për me procedue me projektligjin për Demarkacion ka ardhë menjiherë mbas procedimit të projektligjit nga Qeveria në Kuvend.

Shperndaje në: