Kryeministri merr urime nga 2 shtete me 3 ditë vonesë (dokumente)

Në adresën e kryeministrit Ramush Haradinaj erdhën dheta urime nga homologët e tij, por dy mbërritën si vonë.

Vetëm dje, kur u ban 3 ditë nga shejimi i ditës së pamvarësisë, Haradinaj ka publikue letrat e kryeministrit estonez dhe atij të Luksemburgut.

Shperndaje në: