Qe kend e shau dje Ismet Munishi në transmetim ‘live’ (video)

Arbër Avdyli, gazetari i Super Sport Kosovës, i cili intervistoi Ismet Munishin, në incidentin e djeshëm, i kontaktuem nga Insporti dha versionin e tij dhe disa detajet të reja rreth rastit.

“Fillimisht më duhet të them se kjo është hera e parë që po më ndodhë diçka e këtillë në karrierë dhe kam qenë në pozitë seriozisht të palakmueshme. Munishi e ka ditur që jemi live dhe reagimi i tij nuk mund të arsyetohet assesi”, pohon Avdyli për Insporti.

I pyetun se kend e ka sha Munishi, Avdyli thotë se, “ka qenë një shikues, një djalë i ri që provokonte dhe hedhte fjalë në drejtim të Munishit dhe ky e humbi kontrollin”.

Shperndaje në: