Mashkujt që martohen me këto gra, janë ma të lumtunit! E vërteton shkenca

Në nji studim të ri të kryem nga departamenti i psikologjisë në UNAM, u zbulue që mashkujt, të cilët janë në nji lidhje me femna të kolme apo martohen me to, janë 10 herë ma të lumtun sesa ato që janë në marrëdhanie me femna “elegante”.

A i dini arsyet pse?

– Le të themi ma shumë kile, ma shumë dashni.
– Mashkujt vdesin për ushqim, po ashtu edhe kjo kategori femnash.
– Ato munden me gatue shumë mirë dhe mënyra për m’i rrëmbye zemrën nji mashkulli asht përmes stomakut.
– Përqafimet e tyne janë ma të kandshme.
– Janë ma “funny”. Ma shumë të qeshuna, pra ma shumë lumtuni.
– E kanë shumë të thjeshtë me ju ble dhurata. Disa çokollada kishin me qenë ideale.
– Nuk ka nevojë për dieta.

Shperndaje në: