Serbia armatoset deri në “dhambë”, qe prej kujna blen helikoptera

Serbia asht e interesueme për blemjen e së paku gjashtë helikopterëve anti-tank Mi-35 të prodhimit rus.

Adresa e mundshme për blemjen e avionëve asht, siç thuhet, Bjellorusia dhe në procesin e negocimit, Rusia ka nji rol të randësishëm që, si prodhues i vendit, duhet të pajtohet me dorëzimin, shkruen “Vecernje Novosti”.

Shperndaje në: