Mos e huq: Kqyreni çka i ban Berlusconi kësaj gazetare (video)

Shtrëngimi i duerve të ish-kryeministrit italian, Silvio Berlusconi, me gazetaren e BBC, Sofia Bettiza, mbas nji interviste po ban xhiron e mediave botnore.

Ish-kryeministri, i cili shpreson të udhëheqë qeverinë e ardhshme italiane, i tha gazetares se askush nuk do të martohet me të mbasi shtrëngimi i saj i dorës ishte aq i fortë.

Krejt filloi kur gazetarja Bettiza i tha në italisht: “Faleminderit, mirupafshim”, ndërsa ajo ia jep dorën mbas nji interviste.

Berlusconi u kthye nga ajo ajo dhe i thotë: “Mos e shtrëngoni dorën kështu, asht shumë e fortë”.

Shperndaje në: