Kryeministri shkarkon nji zavendësministër të MASHT’it (dokument)

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj ka shkarkue Mustafë Myrtaj, nga pozita e zavendësministrit të Ministrisë së Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë.

Myrtaj ishte emnue në këtë pozitë më 29 Shtator 2017, ndërsa shkaqet e shkarkimit nuk janë ba të njoftuna, shkruen lajmi.net

Haradinaj obligon Ministrinë e Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë për zbatim të vendimit.

 

Shperndaje në: