Pacolli kundërshton ndrrimin e trasesë së autostradës (foto)

Ministri i Jashtëm, Behgjet Pacolli ka reague ndaj ndërrimit të trasesë së autostradës nga Ministria e Infrastrukturës, tue thanë se kjo privon qasjen e nji pjese të madhe të Gollakut në këtë rrugë.
“Në kohën e qeverisjes 2011-2014, asht parapa zgjanimi i rrugës ekzistuese në katër korsi, nga Veterniku drejt pallatit të Drejtësisë, në pjesën e majtë të Liqenit, Suteskë, Slivovë, Llabjan, Bresalc, Gjilan”, ka thanë Pacolli.

Ai shpreson që Kryeministri me ndërmarrë masa urgjente për evitimin e këtij dami që po i bahet Gollakut dhe buxhetit të Kosovës.

 

Reagimi i plotë në Facebook:

 

Shperndaje në: