Çka thane komandantet e NATO’s per rrezikun nga ‘lojnat’ ushtarake Serbi-Rusi

eufor

Bashkepunimi Serbi-Rusi ne planin ushtarak nuk perban asnji rrezik per Kosoven, thane komandantet e NATO’s gjate vizites qe i bane bazes se KFOR ne Prishtine.

Bazen e KFOR e vizituen zavendesi i komandantit suprem te NATO’s per Europe, gjenerali James Everard dhe komandanti i forcave te NATO’s ne Napoli, admirali James Fogo.

Shperndaje në: