LDK dhe AAK po e bllokojnë procesin për Demarkacionin

Mbas komplikimeve rreth asaj nëse duhet m’u përfshi apo jo edhe raporti i komisionit të Shpejtim Bulliqit në ratifikimin e marrëveshjes për Demarkacion, kryetari i Kuvendit Kadri Veseli ka kërkue pauzë 10 minutëshe për m’u konsultue shefat e grupeve parlamentare.

Deri tash nuk ka konsensus ndërmjet LDK’s dhe AAK’s për përfshimjen ose jo të raportit të Bulliqit.

 

Shperndaje në: