Keshni me këto foto të sikletshme, kur të rritunit vendosin me lue si fëmitë (foto)

Krejtëve na qëllon m’u ba fëmi ndonjiherë.

Por këto raste nuk janë pa pasoja.

 

Ndonjëherë mendja na gënjen dhe mbetemi në situata të pazakonta.

Këto foto tregojnë se ç’hoqën disa të rritun, që zgjodhën lojnat e fëmive.

Shijoni këtë koleksion i cili ka me ju shkri tue kesh.

 

          

Shperndaje në: