Prezentohet motori i Adem Jasharit në Muzeun e Kosovës (foto)

Në praninë e shumë mysafirëve asht hap Ekspozita Bazë në Muzeun e Kosovës, ku për herë të parë janë prezentue shumë eksponate, relikte dhe gjësende të randësishme të figurava të njoftuna.

Në këtë ekspozitë asht prezentue edhe motori i Adem Jasharit, ku të interesuemit munden me pa nga afër këtë mjet që ka qenë pronë e heroit legjendar Adem Jashari, nga periudha e kohës së UÇK’s.

 

 

Shperndaje në: