8 arsye pse çikat duhen me masturbue fort çdo ditë…(kujdes, foto +18)

Për shumë femna masturbimi asht nji tabu që edhe kur hapet si temë i bane me u sikletue. Por, ndoshta ka ardhë koha të flitet ma shumë për të dhe ndikimin pozitiv që ka në organizëm.

Living ju njeh me tetë arsyet pse femnat duhen me masturbue dhe me shijue seksualitetin e tyne.

Së pari: Masturbimi i ban mirë shëndetit fizik. Ai rrit sistemin imunitar, lehtëson dhimbjet nga menstruacionet, çlodh trupin dhe ndihmon në rritjen e rezistencës ndaj infeksioneve të ndryshme.

Së dyti: Orgazma nxit prodhimin e endorfinës, hormoni i cili rrit humorin, ul stresin dhe ju ban të ndiheni të lumtun.

Së treti: Mundeni me i eksplorue zonat erotike të trupit, bashkë me të famshmen “pika G” dhe çdo zonë tjetër kënaqësie.

Së katërti: Përveç të kuptuemit se ku dëshironi të prekeni, mundeni me zbulue edhe mënyrën se qysh të prekeni.

Së pesti: Mbasi zbuloni se çka ju eksiton ma shumë, mund t’i ndash ato me partnerin tand në odën e gjumit.

Së gjashti: Rrit potencialin e orgazmës.

Së shtati: Presioni për me e kënaqë partnerin nuk egziston dhe i tanë përqendrimi asht te gjetja e vetkënaqësisë.

Së teti: Zotnimi i kënaqësisë i dëshirave dhe dëshirave seksuale rrit kënaqësinë tuej fizike dhe aktivizon nji sërë procesesh zinxhirë që ju bajnë të ndiheni ma mirë edhe mendënisht.

Shperndaje në: