Kjo shtëpi kushton 1 mln dollarë dhe arsyeja asht domethanëse (foto)

Ky vendpushim mjaft i thjeshtë dhe i zakonshëm mundet me u dokë nji banesë modeste në pamje të parë, por çmimi i saj asht rreth 1 milion dollarë.

Fasada e thjeshtë mshef nji shtëpi të mrekullueshme dhe të qetë.

Shperndaje në: