Demi “godet” me fotot e fundit, kujdes me zemrën (foto +18)

Fama e saj asht në rritje të vazhdueshme dhe kjo reflektohet ma së miri në “Instagram”, ku ka arritë tashma 6.4 milionë ndjekës.

Demi asht fotografue në Itali.

Shperndaje në: