Zbuloni se cila femën urgjentisht ka nevojë për seks! (kujdes, foto +18)

Mungesa e seksit te nji femën najherë mundet me qenë ma shumë se i dukshëm nëpërmjet veprimeve dhe sjelljeve të ndryshme, nëse e zbuloni – përse të mos “i ndihmoni”.

Humori i harmonishëm
Shumica e femnave të cilat nuk e praktikojnë seksin vuejnë na pagjumësia dhe prandaj gjatë ditës janë të përgjumueme. Në të vërtetë, në këtë ndikon hormoni oksitocinë, i cili te femnat ndikon si qetësues, i cili lirohet gjatë orgazmës.

Plakja e parakohshme
Gjatë seksit lirohet edhe kolagjeni, i cili e ban femrën të duket ma e re dhe i jep shkëlqim likurës. Për shkak të mungesës së kolagjenit, likura do të duket ma e vjetër se ç’asht dasht me qenë.

Problemet me likurën
Puçrrat dhe aknet në ftyrë shfaqen te femnat që kanë mungesë progesteroni, të cilin trupi e prodhon gjatë të bamit seks, sepse ky hormon e ban ftyrën ma të pastër dhe likurën ma të freskët.

Sjellja anmiqësore ndaj njerëzve të tjerë
Femnat të cilat nuk janë seksualisht të kënaquna shpesh kanë qendrim anmiqësor ndaj të tjerëve.

Rezistencë e dobët ndaj dhembjeve
Oksitocina asht hormon i cili lirohet gjatë të bamit seks, ndërkaq ndikon si ilaç natyror kundër dhembjeve dhe ngërçeve, kështu që femnat të cilat nuk janë aktive seksualisht shpesh marrin ilaçe kundër dhembjeve, sepse kanë mungesë oksitocine.

Imunitet të dobët
Marrëdhaniet seksuale përmirësojnë gjendjen e përgjithshme të organizmit dhe shtojnë numrin antitrupat virusalë për 30 përqind.

Harresa
Seksi ndikon në qarkullimin e gjakut dhe vetvetiu edhe në punën e mirë të trunit.

Gjithmonë e pakënaqun me dukjen e vet
Mungesa e seksit ndoshta ma së shumti ndikon në vetëbesimin, prandaj femnat të cilat nuk kanë marrëdhanie seksuale shpesh nuk kanë besim në veten dhe vazhdimisht janë të pakënaquna me dukjen e vet.

Shperndaje në: