Kosova prezenton potencialet turistike në Berlin (foto)

Agjencia për Investime dhe Përkrahjen e Ndërmarrjeve në Kosovë (KIESA), ka organizue paraqitjen shtetnore në Panairin Ndërkombëtar të Turizmit “ITB Berlin”, që po mbahet në Berlin të Gjermanisë.

Në këtë paraqitje shtetnore me brendin e njohuun globalisht “Kosovo Ready For You”, pesë operatorë turistikë kosovarë po prezentojnë potencialet turistike të Kosovës.

Në këtë panair, Kosova prezentohet në mesin e 180 vendeve pjesëmarrëse, që vizitohet mesatarisht nga 160 mijë vizitorë.

Panairi “ITB Berlin 2018” asht i hapun nga data 7 deri me 11 Mars.

Stenda e Kosovës gjendet në Hall 1.2 / 211, thuhet në komunikatë për media të MTI’s.

 

Shperndaje në: