Aeroporti i Prishtinës, qe kur pritet me u hapë!

prishtinaaeropor

Nji aeroplan i kompanisë Turkish Airlines, i linjës Amerikë-Turqi-Prishtinë ka dal të Hanën mbrama nga pista në Aeroportin e Prishtinës, si pasojë e të reshunave të mëdha të shiut.

E për këtë arsye ai ishte mbyll mbramë.

Ndërkaq, zadhanësja e aeroportit Valentina Gara thotë se nuk do të hapet deri në mesditë.

Ky asht njoftimi i saj:

Ju njoftojme se ne vazhdimisht jemi duke punuar qe aeroporti te hapet sa me shpejt dhe fluturimet te realizohen sipas planit.

Per momentin aeroporti nuk do te hapet para mesdites.

Lusim te gjithe qytetaret qe per fluturimet e tyre perkatese te qendrojne me web faqen e aeroportit www.airportpristina.com per info shtese apo te jene ne kontakt me kompanite e tyre ajrore.

Shperndaje në: