Edhe Parisi e promovon librin për Thaçin

Libri dedikue Presidentit Hashim Thaçi sot ka m’u promovue edhe në Paris nga Akademia Diplomatike Ndërkombëtare.

Në këtë ngjarje i pranishëm ka me qenë edhe ish-ministri i Jashtëm i Francës, Bernard Kouchner.

Audiencës ka me ju drejtue edhe Presidenti Hashim Thaçi, protagonisti i librit “New State Modern Statemen” të autorëve britanikë Roger Boyes dhe Suzy Jagger.

Libri për Presidentin Thaçi u prezentue edhe në Londër.

 

Shperndaje në: