Sot vazhdon dialogu Prishtinë-Beograd, këto janë temat

Negociatat Beograd-Prishtinë kanë me vazhdue sot në Bruksel.

Tema të diskutimit janë parapa me qenë marrëveshja për asociacionin serb, energjetika, ura në Mitrovicë, liria e lëvizjes dhe integrimi i menaxhimit të kalimeve kufitare.

Diskutimet ndërmjet Beogradit dhe Prishtinës kanë me u mbajt në ndërtesën e Shërbimeve Europiane për Punë të Jashtme.

Asht parashikue që negociatat e tilla me vazhdue deri më 21 Mars.

Dialogu i maparshëm ndërmjet Beogradit dhe Prishtinës në nivel teknik, me ndërmjetësimin e BE’s, u  mbajt në fund të muejit Fror, mbas shumë pauzave.

 

Shperndaje në: