Ministri raporton për gjendjen në Trepçë dhe Telekom

Komisioni për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti, Industri dhe Zhvillim Rajonal ka me mbajtë sot mbledhje.

Në këtë mbledhje ka me raportue Ministri i Zhvillimit Ekomomik Valdrin Lluka, lidhun me gjendjen në Shoqninë Aksionare Trepça SH.A, Ndërmarrjen Publike Posta e Kosovës SH.A. dhe Ndërmarrjen Publike Telekomi i Kosovës.

 

Shperndaje në: