Kur ‘tranohen’ studentet amerikane, cullakhane, drogë dhe alkool (kujdes pamjet, foto +18)

Ata janë ‘ajka e vendit’, e ardhmja e Amerikës.

Por kur vjen kjo periudhë, të gjitha harrohen dhe nis çmendunia.

Pushimet e pranverës ose ‘Spring Break’ janë ai momenti kur studentët nuk njohin limite.

Ma shumë se 100 mijë studentë vërshuen ishullin Padre në Texas për me festue.

Forca të shumta të policisë dhe shumë mjekë ishin në gatishmëni.

Pamvarësisht se ligji kishte me i ndalue këto çmenduni, autoritetet bajnë nji ‘sy qorr’.

Arsyeja?

Çdo ditë shpenzohen ma s’paku 30 milionë dollarë nga këto festime.

 

Shperndaje në: