Emnohet Bordi i AKA’s, pjesë e tij edhe 3 ndërkombëtarë

Qeveria e Kosovës ka emnue bordin prej 9 anëtarësh të Agjencisë së Kosovës për Akreditim.

Simbas Ministrit të Arsimit, Shyqyri Bytyqi, anëtarët e zgjedhun janë profesional dhe janë plotësue të gjitha kriteret e parapame.

Ai ka njoftue se pjese e anëtarëve të bordit janë edhe tre ndërkombëtar.

Shkarkimi i bordit të Agjencisë së Kosovës për Akreditim nga Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj ka ba që Kosova m’u përjashtue nga Komiteti i Regjistrit Europian për Sigurimin e Cilësisë në Arsimin e Naltë (EQAR).

 

 

Shperndaje në: