Kur po sheh zgjedhje kryetarja e Alternativës?

Kryetarja e Alternativës, deputetja Mimoza Kusari-Lila, ka kërkue që partitë politike t’ulën dhe të merren vesh për datën e zgjedhjeve të parakohshme parlamentare.

Deputetja Kusari-Lila tha se asht e sigurt që këtë vit kemi me pasë zgjedhje.

Simbas saj, asht mirë që zgjedhjet me ndodhë në vjeshtë dhe paraprakisht të merren vesh se çfarë punësh duhet kry deri në atë kohë.

“Bashkë me Qeverinë Haradinaj duhet m’u rrue edhe Presidenti Hashim Thaçi, mbasi që ka ba shkelje kushtetuese”, tha Kusari-Lila, në RTK.

 

Shperndaje në: