Mogherini vjen në Kosovë. Flet n’seancen solemne të Kuvendit

mogherini

Shefja e Politikës së Jashtme të Bashkimit Europian, Federica Mogherini, qendron sot në Prishtinë.

Mogherini pritet të flasë në nji seancë solemne të Kuvendit të Kosovës.

Vizita e saj vjen nji ditë mbasi Komisioni Europian i ka propozue Këshillit të Bashkimit Europian dhe Parlamentit Europian heqjen e vizave për qytetarët e Kosovës.

Shperndaje në: