Kujdes! Këto pozicione nuk janë për krejt…(kujdes, foto +18)

Me siguri trombën e njihni, veglën muziokore. Do pyesni se ç’lidhje ka me seksin. Por prisni. Për “trombën e ndryshkun” a keni ndigjue najherë?

Nëse jo, uluni dhe mbani shenim. Ka diçka të randësishme që duheni me i dijtë

Shkrimi i plotë në Syri:

Troba e ndryshkur është një pozicion seksi analo-oral. Po! Vihet në punë gjuha dhe duart, duke stimuluar anusin dhe organin sekual (vaginën apo penisin) në të njëjtën kohë.

Për ta bërë këtë duhet të keni parasysh disa gjëra:

– Lahuni. Sigurohuni që ju dhe partneri/ja të jetë larë e pastruar mirë para marrëdhënies.

– Diskutojeni fillimisht. Kur vjen fjala te analja, jo çdo gjë është e mirëpritur, kështu që bëni mirë të flisni më parë me partnerin/en.

– Asnjëherë mos (edhe nëse doni vërtetë) të lëshoni një tingull nga tromba. Besoj e kuptuat thelbin.

“Cosmpolitan” këshillon të përdorni këto 5 variacione të “trombës së ndryshkur” që ndoshta janë risi për ju dhe mund t’iu ndryshojnë jetën seksuale përgjithmonë.

Image

The Classic Trombone Solo

Image

The Two-Handed Tongue Twister

Image

The Clean and Jerk

Image

The Snorkel

Image

Rusty Trumpet

Shperndaje në: