Gratë po humbin dëshirën me ba seks, qe arsyeja (kujdes, foto +18)

Gratë, me sa duket, po humbin gjithnji e ma shumë interes në seks. Kështu raporton Shoqata e Këshillimit Seksual në Britani, ndërsa thekson se rreth nji e treta e grave para menopauzës dhe gjysa e grave të moshueme raportojnë probleme seksuale, me mungesën e dëshirës nji shkak kryesor.

Nji studim i publikuem kohët e fundit në revistën BMJ Open zbuloi se ma shumë se nji e treta e 5.000 grave të moshës ndërmjet 16-74 të anketuem thanë se kishin humbë interesin për seks për tre muej ose ma shumë gjatë vitit të kaluem.

Dhe, pothuejse dy të tretat e këtyne grave thanë se gjetën mungesën e dëshirës seksuale të dëshpërimit.

Ky nuk asht nji problem unik për gratë – rreth nji në pesë mashkuj përjetojnë epsh të ulët në nji moment, por ata definitivisht kanë përparësi kur bahet fjalë për trajtimet.

Shperndaje në: