Konflikt i ri në Siri (video)

Konfrontimi fillestar midis regjimit sirian dhe atyne që përpiqen ta rrxojnë atë mbetet vetëm nji aspekt i luftës civile në Siri.

Atje janë të përzieme disa fuqi konkurrente botnore, që, me vjet, kanë lëvizë nga diplomacia në ndërhymje ushtarake.

Por, a do të përfundojnë ato fuqi në luftë direkte me njana-tjetrën?

Shperndaje në: