Sa duhet me zgjat seksi? Keni me u befasue me përgjigjet! (kujdes, foto +18)

Se sa duhet me zgjatë seksi asht pyetje që rrallëherë merr përgjigje të saktë, e sidomos kur asht fjala për atë se sa duhet me zgjatë seksi që gratë me u kënaqë në maksimum.

Nji studim i bamë vitin e kaluem nga ‘Journal of Sexual Medicine’, kishte zbulue se periudha mesatare e marrëdhanieve seksuale asht diku 5.4 minuta. Por, a asht e vërtetë kjo?

Nji studim tjetër kallxon se gjatësia mesatare e seksit asht rreth 7.5 minuta, simbas Rachel Hills, autore e The Sex Myth.

Por, simbas nji tjetër studimi ku janë pyetë rreth 10 prostituta, rezulton se koha ideale që nji femën me e arritë kulmin e saj gjatë seksit duhet me qenë 11-13 minuta paralojë, të ndjekuna mandej me 7-8 minuta marrëdhanie seksuale.

Kjo asht gja e mirë, por jo aq sa pjesëmarrësit kishin dashtë: dyfishin e kohës për seks! Prandaj, ndoshta asht që gratë preferojnë ma shumë minuta paralojë dhe mandej 14-16 minuta seks në krevet. A tingëllon kjo si diçka që mundet me u ba? Patjetër që po!

Shperndaje në: