A asht Asociacioni ma i fuqishëm se Republika Srpska?

Asociacioni i komunave me shumicë serbe ka me pasë fuqi të jashtëzakonshme mbrenda Repulibikës së Kosovës. Kështu të paktën ka deklarue kryetari i Komunës së Mitrovicës Veriore dhe President i Srpska’s, Goran Rakic.

Këto mesazhe janë përcjellë në vendet europiane nga përfaqësuesit e Listës Serbe gjatë qëndrimit të tyne në Vjenë dhe Berlin.

“Kemi përcjellë që bashkësia e komunave serbe do të formohet në përputhje me marrëveshjen e Brukselit”, asht shprehë ai, tue shtue se e njajta duhet të formohet sa ma parë që të jetë e mundun.

Shperndaje në: