Zbuloni pozicionet ma të çmenduna qysh me ‘hangër’ partnerin tuej! (kujdes, foto +18)

Shumica e femnave nuk përjetojnë orgazëm vetëm me penetrim, ka nga ato të cilave u pëlqen “puna e poshtme”.

Seksi oral asht mënyra perfekte për me i mbajt gjanat interesante në dhomën e gjumit dhe marrëdhanien tuej.

Megjithëse mund të jetë perfekte si paralojë, këto pozicione janë hiti i çdo dhome gjumi.

Ajo që duhet me mbajtë mend kur uleni me fytyrë drejt partnerit tuej asht ideja që nuk duhet me mbytë, por me i dhanë hapsinë me marrë frymë.

Këto pozicione janë ma të mirat për sa i përket edhe humbjes së peshës mbasi trupi juej stërvitet në pozicione të vështira.

 

Shperndaje në: