Land-Rover prezenton ‘bishën’ e fundit, superkerrin 6×6 (foto)

Kompania e njoft britanike “Kahn Design” ka prezentue së fundmi nji superkerr.

“Flying Huntsman”, 6×6, 9 vendësh dhe me nji gjatësi prej 5.1 metrash pothuejse i njajtë me nji “Rolls-Royce”.

Me këtë kerr mundeni me arritë në çdo vend, pamvarësisht terrenit që mundet me qenë.

Çmimi fillestar për nji automjet të tillë asht 250 mijë paund.

Nji kerr andërr për të gjithë, por për ata që i kanë mundësitë financiare mundet me u ba realitet.

I vetmi problem asht gjetja e nji hapsinë të madhe për parkim…!

 

 

Shperndaje në: