Befason Trump, e meritoj notën 10 si President

Donal Trump njihet si Presidenti amerikan i cili ka shkaktue ma shumë polemika me marrëveshjet e tij në të gjithë historinë, ndërsa vetëvlerësimi me sa duket nuk i mungon.

Në nji dalje publike, Trump ka thanë se veten e vet si President e vlerëson me A+ ose nota 10 në Kosovë.

E gjitha kjo vjen si pasojë e punës që ka ba , thotë ai, ndërsa ka shtue se askush nga Presidentët e maparshëm nuk ka arritë këto rezultate për kaq pak kohë.

“Askush nuk ka arritë me ba punën që unë kam ba. Unë ja kam arritë edhe pse në mendjen time kam qenë i mjegulluem”, tha Trump.

Donald Trump u zgjodh në krye të Amerikës në Kallnor të 2016, ndërkohë që nga ajo kohë sulmet ndaj tij dhe punës së tij nuk kanë mungue.

 

 

Shperndaje në: